مردم باید حافظان میراث‌فرهنگی جیرفت باشند

هم‌زمان با ایام هفته میراث‌فرهنگی مدیر پایگاه ملی میراث‌فرهنگی جیرفت به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نمازجمعه به بیان اهمیت حفظ و حراست میراث تاریخی و فرهنگی این شهر پرداخت.

به گزارش میراث آریا،  قادر شیروانی جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ در ابتدای سخنان‌خود به عنوان خطیب پیش از خطبه‌های نماز جمعه جیرفت، با مروری کوتاه بر تاریخ پر فراز و نشیب ایران در مواجهه با مهاجمان گفت: ایران تنها در سایه مواریث و بن‌مایه های فرهنگی است که توانسته بدون‌ تاثیرپذیری از حکومت های مهاجم، ایرانی انوشه و پاینده باقی بماند.

مدیر پایگاه ملی میراث‌فرهنگی جیرفت در ادامه ضمن تبریک هفته ‌میراث‌فرهنگی، اظهار کرد: ما باید بدانیم کجای تاریخ ایستاده ایم، اهمیت کنارصندل و شهر قدیم جیرفت بر کسی پوشیده نیست، این‌ هفته را بیش از هر کسی باید به شما مردم‌جیرفت تبریک گفت که از وارثان یکی از کانون‌های اصلی تمدنی جهان و یکی از مناطق تمدن‌ساز و تمدن‌خیز بوده که امروزه نقل محفل پژوهشگران و باستان‌شناسان دنیا است.

 او با اشاره به اهمیت حفاظت و حفظ میراث تاریخی جیرفت خاطرنشان کرد: با وجود امکانات و نیروی انسانی میراث‌فرهنگی، این مردم هستند که باید حافظان میراث‌فرهنگی غنی و بی‌بدیل جیرفت باشند.

شیروانی در پایان بیان کرد: شهدای زیادی برای حفظ تمامیت ارضی کشور تقدیم کرده‌ایم، تمامیت ارضی یعنی در کنار جغرافیای سرزمینی باید هویت تاریخی و فرهنگی  ما نیز حفظ شود و میراث‌فرهنگی به عنوان یکی از داشته‌های با ارزش جیرفت در این بخش است که باید با کمک تمام ارکان اجرایی و مردم از آن حراست شده تا در کنار کمک به توسعه گردشگری منطقه آن را به دست نسل‌های آینده بسپاریم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404030300104
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha